Нова послуга KinderKlinik – знайомство з педіатром перед народженням малюка

З моменту народження дитини у батьків повинна з’явитися людина, яка завжди зможе допомогти і проконсультувати з будь-яких питань, що стосуються малюка. Звісно, це педіатр. Це не просто лікар, а друг, який завжди прийде на допомогу у найвідповідальніший момент. Ми дуже хочемо профілактувати захворювання, а не лікувати їх, але, на жаль, не завжди вдається запобігти хворобі. І у момент, коли дитина захворіє, у вас повинен бути лікар, з яким ви можете зв’язатися у будь-який момент і бути впевненим, що отримаєте кваліфіковану пораду спеціаліста, який добре знає вашу дитину.

Насправді ж, запитання до педіатра, скоріше за все, у вас виникнуть набагато раніше – у перші дні життя дитини. Коли ви приїдете з пологового і захочете зрозуміти, як повинен спати і їсти малюк, як часто його годувати, яке ліжечко обрати, чи потрібна йому подушка, чи потрібно його пеленати, як обрати підгузок і багато інших дрібних, але дуже важливих речей, ви повинні мати того, хто про все вам розповість

Саме тому ми радимо обрати педіатра ще до того, як ваша дитина з’явиться на світ. Для цього ми у KinderKlinik пропонуємо нову послугу – консультацію педіатра для майбутніх батьків. Під час візиту ви зможете поспілкуватися з майбутнім лікарем вашого малюка, запитати про все, що вас цікавить аби бути готовими до зустрічі з дитиною. Наші досвідчені спеціалісти розкажуть все про догляд за немовлям, грудне вигодовування, необхідні дослідження та консультації.

Ви можете обрати лікаря, ознайомившись з ними на сайті або зателефонувавши у контакт-центр клініки за номерами: 0 800 30 75 75, 044 390 75 75, 096 390 75 75.

Правильно обраний педіатр – це запорука здорового дитинства вашого малюка, тож запрошуємо вас познайомитись!

Дізнайтеся першими про нову акцію.

Підпишіться на наші новини.

    decor
    Поділитися
    title_icon

    Інші Kinder-новини

    Проколювання вух у KinderKlinik

    Проколювання вух – процедура, на яку дітки приходять із задоволенням, адже з кабінету вони вийдуть із гарними сережками у вушках.

    РДУГ: що це та як визначити?

    Головною причиною РДУГ є генетична схильність. Але є певні фактори, що підвищують ймовірність розвитку розладу.