Міжнародний день боротьби з артритом

12 жовтня в міжнародному медичному співтоваристві відзначений як День боротьби з артритом. Сьогодні ця проблема не втрачає актуальності: на початок 2020 року, за Україну налічується понад 125000 пацієнтів з різними формами артритів. Своєчасна діагностика і підбір лікарської терапії грають важливу роль в успішності ведення цієї групи захворювань: адже ураження суглобів в дитячому віці може обернутися інвалідизацією і значним обмеженням рухової активності в дорослому віці. KinderKlinik знає, що здоров’я починається з дитинства. Подбайте про здоров’я суглобів вашого малюка і пройдіть комплексне обстеження вже зараз.

Можливості KinderKlinik

У KinderKlinik створені всі умови для комплексної діагностики та лікування різних типів артритів у дітей. Пацієнти можуть здати повний комплекс лабораторних досліджень (як ізольовано, так і в формі пакетної діагностики), пройти ультразвукове дослідження суглобів на сучасному обладнанні. Розшифровкою результатів діагностики і підбором терапії займуться наші висококваліфіковані доказові кардіоревматологами.

[ask pos=”left” width=”240″ id=”886″ button=”Записатись”]Потрібна консультція[/ask] Як записатися на обстеження і консультацію в KinderKlinik

Запишіться на прийом і діагностику через форму зворотного зв’язку на сайті або ж за вказаними номерами: 0800 30 75 75, 096 390 75 75, 044 390 75 75. Консультант колл-центру відповість на питання і запише на зручний час. Звертайтеся до нас, і будьте здорові.

Дізнайтеся першими про нову акцію.

Підпишіться на наші новини.

    decor
    Поділитися
    title_icon

    Інші Kinder-новини

    Проколювання вух у KinderKlinik

    Проколювання вух – процедура, на яку дітки приходять із задоволенням, адже з кабінету вони вийдуть із гарними сережками у вушках.

    РДУГ: що це та як визначити?

    Головною причиною РДУГ є генетична схильність. Але є певні фактори, що підвищують ймовірність розвитку розладу.