Міжнародний день оториноларинголога

29 вересня в медичному співтоваристві визнаний Міжнародним днем ​​оториноларинголога. KinderKlinik щиро вітає докторів, а маленьких пацієнтів та їхніх батьків запрошує ближче познайомитися з нашими можливостями.

Фахівці KinderKlinik

Настав час познайомитися з нашими досвідченими оториноларингологами, яким довіряють малюки й батьки:

Коберник Ольга Василівна — спеціалізується на виявленні аденоїдних вегетацій, диференціальній діагностиці алергічного і інфекційного рініту, тонзилітів, захворювань вуха, носа і носоглотки. Приймає пацієнтів у відділенні по вул. Вишгородська 45/2.

Липовська Олена Геннадіївна – має стаж більше 19 років. Спеціалізується на дитячії отоларингології та ендоскопії ЛОР-органів. Веде прийом на відділенні вул. Кахи Бендукідзе, 2.

Іщук Ірина Сергіївна — дитячий оториноларинголог. Використовує сучасні підходи до діагностики та лікування захворювань ЛОР-органів, систематично відвідує профільні майстер-класи та конференції. Приймає пацієнтів у відділенні KinderKlinik по вул. Деміївська, 16.

Діагностичні можливості KinderKlinik

Лікарі KinderKlinik крім стандартного огляду ЛОР-органів і визначення гостроти слуху також виконують інструментальні та лабораторні тести:

  • Тимпанометрія
  • Ендоскопічне дослідження порожнини вуха і горла з фотофіксацією
  • Визначення збудника ангіни за допомогою експрес-тесту (в наявності тести на виявлення стрептокока, аденовірусів, ротавірусів та інших найбільш частих збудників ангін).

Лікувальні маніпуляції, доступні в KinderKlinik

Оториноларингологи KinderKlinik виконують повний спектр лікувальних маніпуляцій для здоров’я вушок, горлечок і носиків малюків:

  • Видалення сірчаних пробок
  • Продування євстахієвих труб
  • Промивання лакун піднебінних мигдалин
  • Промивання носа за методом «Кукушка»
  • Видалення стороннього тіла з носового ходу

Повний перелік і можливість проведення процедури ви можете уточнити в оператора колл-центру. Важливо відзначити, якщо у дитини різко і безконтрольно піднімається температура, малюк скаржиться на болі в вусі або горлі — в будь-який час доби ви можете звернутися за допомогою до дитячого стаціонару KinderKlinik * в відділеннях по вул. Вишгородська 45/2 і вул. Деміївська 16. Чергові лікарі оперативно оцінять стан малюка, проведуть діагностичні тести і складуть тактику подальшого ведення.

* Під «Дитячий стаціонар Kinderklinik» розуміється можливість перебування в палатах денного стаціонару дитини з одним з батьків, і можливість отримання медичної допомоги 24 години на добу, сім днів на тиждень.

[ask pos=”left” width=”240″ id=”886″ button=”Записатись”]Потрібна консультація?[/ask] Як записатися на прийом, обстеження або лікування процедуру

Залиште заявку через форму зворотного зв’язку на сайті або ж запишіться на прийом за вказаними номерами: 0800 30 75 75 096 390 75 75 044 390 75 75 Консультант контакт-центру відповість на питання і запише на зручний час. Звертайтеся до нас, і будьте здорові.

Дізнайтеся першими про нову акцію.

Підпишіться на наші новини.

    decor
    Поділитися
    title_icon

    Інші Kinder-новини

    Проколювання вух у KinderKlinik

    Проколювання вух – процедура, на яку дітки приходять із задоволенням, адже з кабінету вони вийдуть із гарними сережками у вушках.

    РДУГ: що це та як визначити?

    Головною причиною РДУГ є генетична схильність. Але є певні фактори, що підвищують ймовірність розвитку розладу.