Міжнародний день офтальмолога

Павлишин Віолетта Володимирівна

Записаться на прием Все статьи автора

А чи знаєте ви, що: • за допомогою зору ми отримуємо до 80% інформації з навколишнього середовища • слізні залози новонародженого не функціонують до 6-8 тижні після народження • людське око може розрізняти до 500 відтінків сірого Всі ці цікаві факти ми підготували на честь Міжнародного дня офтальмології. З турботою про вас KinderKlinik нагадує, що чим раніше ви привчите дитини дотримуватися гігієни зору (робити зарядку для очей, дотримуватися режиму користування гаджетами й ін.) — тим довше йому вдасться зберегти його гостроту. Перевірити гостроту зору, пройти профілактичний огляд, обговорити скарги або питання ви можете звернувшись за консультацією до офтальмологів KinderKlinik.

[ask pos=”left” width=”240″ id=”886″ button=”Запитати у лікаря”]Маєте питання?[/ask]

Як записатися на прийом до офтальмологів KinderKlinik

Відвідайте офтальмолога в форматі окремої планової консультації або в рамках наших Chek-Up днів (одномоментний огляд у кількох вузьких фахівців). Запишіться на прийом до лікаря через форму зворотного зв’язку на сайті або зверніться за вказаними номерами: 0800 30 75 75, 096 390 75 75, 044 390 75 75. Консультант контакт-центру відповість на питання і запише до фахівця на зручний час. Звертайтеся до нас, і будьте здорові.

Дізнайтеся першими про нову акцію.

Підпишіться на наші новини.

    decor
    Записатися на прийом
    Поділитися
    title_icon

    Інші Kinder-новини

    Проколювання вух у KinderKlinik

    Проколювання вух – процедура, на яку дітки приходять із задоволенням, адже з кабінету вони вийдуть із гарними сережками у вушках.

    РДУГ: що це та як визначити?

    Головною причиною РДУГ є генетична схильність. Але є певні фактори, що підвищують ймовірність розвитку розладу.