Цілодобова медична допомога в KinderKlinik: можливості та переваги

Температура, ГРВІ, кольки, блювота, висип, кашель — з цими та багатьма іншими станами стикаються батьки дітей різного віку. Але де ж шукати допомоги, якщо стан дитини почав погіршуватися пізно ввечері, вночі або рано вранці? Відповідь проста — зверніться за консультацією до фахівців KinderKlinik! У відділенні по Вишгородській 45/2 створені всі умови для надання допомоги: дитина перебуває в палаті під ретельним наглядом лікарів і медсестер. Крім того, у відділенні є можливість виконати необхідні лабораторні дослідження в режимі cito: протягом години лікар отримає результати загальних аналізів крові та сечі, рівня ацетону, глюкози крові та інших показників. Як результат — точний діагноз відомий в найкоротші терміни та лікар призначає необхідне лікування. Наші медсестри делікатно проведуть необхідні маніпуляції, а лікар проконтролює стан дитини.

У яких випадках необхідно звернутися до фахівця за допомогою

Коментар з цього питання дає фахівець KinderKlinik, педіатр Людмила Кривошапка: «При різних гострих патологіях небезпечні не тільки симптоми, а й те, чим вони можуть ускладнитися. Наприклад, блювота і діарея призводять до зневоднення, підвищена температура може ускладнитися судомами, ГРВІ — ларинготрахеїтом з дихальною недостатністю. Тому, необхідно якомога раніше звернутися за допомогою до фахівця. При зверненні ми проводимо ретельний огляд і при необхідності лабораторні дослідження, результати яких відомі протягом години. Після госпіталізації діти перебувають в палаті під наглядом медперсоналу з одним з батьків. Ми піклуємося про малюків і намагаємося якомога швидше повернути їх додому для відновлення, а батькам даємо розгорнуті рекомендації по догляду за дітьми».

Зверніться по допомогу до фахівців, якщо у дитини:

  • Тривале підвищення температури
  • Багаторазова блювота
  • Тривала діарея
  • Підвищення рівня ацетону
  • Висип по тілу і на слизових оболонках
  • Набряклість м’яких тканин
  • «Гавкаючий» кашель
  • Задишка
  • Нетипова реакція на укус комахи
  • Дитина неспокійний або млявий без видимих ​​на те причин

[ask pos=”left” width=”240″ id=”886″ button=”Записатись до лікаря”]Є питання?[/ask]

Звертайтеся до нас в будь-який час і будьте здорові!

Дізнайтеся першими про нову акцію.

Підпишіться на наші новини.

    decor
    Поділитися
    title_icon

    Інші Kinder-новини

    Проколювання вух у KinderKlinik

    Проколювання вух – процедура, на яку дітки приходять із задоволенням, адже з кабінету вони вийдуть із гарними сережками у вушках.

    РДУГ: що це та як визначити?

    Головною причиною РДУГ є генетична схильність. Але є певні фактори, що підвищують ймовірність розвитку розладу.