Де проколоти вуха дитині швидко, безпечно і без болю?

«Уявляєш, моя принцеса вже вимагає сережки у вуха. Але ж їй лише 3 рочки! », — з порога заявила моя подруга Кіра. Вголос я тільки поцокала язиком і поскаржилася, мовляв, акселерація, нічого не поробиш. А про себе я навіть трохи позаздрила Кірі, подумавши, що не відмовилася б від таких приємних жіночих клопотів. Адже у мене син. А йому що? «Купи, мама, танк! Хочу машинку!». І все! Ніякої, розумієш, краси тобі, ані всіх цих наших жіночих штучок. Ех, шкода! Була б у мене донька, я б теж в першу чергу проколола їй вушка… Отже, я відразу зрозуміла, що на сьогоднішньому дівич-вечорі тема №1 — це прокол вушок. Значить, будемо ми з подругою шукати, де це можна зробити надійно, безпечно і, бажано, без болю. Засіли ми з подругою Кірою в Мережі. І таки знайшли, що шукали. Вибрали місце, яке ідеально відповідає нашим критеріям і вимогам — KinderKlinik.

Проколювання вух

Чому KinderKlinik?

Вуха дитині проколює кваліфікований і досвідчений лікар-дерматолог, використовуючи пістолет Inverness, розроблений за передовими американськими технологіями — прилад, який має унікальні функції для правильного і безпечного проколювання вух:

  • тонка гостра голка забезпечує щадне проколювання, не пробиваючи і не травмуючи, а розсуваючи тканини мочки вуха;
  • в момент проколу вуха сережка встановлюється автоматично;
  • при загоєнні такого проколу не відбувається рубцювання тканин, місце проколу зберігає свою еластичність;
  • великий вибір сережок, виготовлених в США: з медичних гіпоалергенних сплавів без використання нікелю, з позолотою, з медичного титану, ніобіума і навіть з камінням Сваровскі.

Переваги пістолета Inverness:

  • ручний тиск (лікар натискає рукою на пістолет) забезпечує ніжний і плавний прокол;
  • безшумність — немає клацання, яке могло би викликати у дитини страх;
  • стерильність — сережки знаходяться в стерильних капсулах. Ризик інфікування і запалення рани зводиться до мінімуму;Сережки, які ви можете обрати перед процедурою проколювання
  • без болю — з усіх видів пірсингу цей максимально безболісний;
  • точність — можливість дуже точно зробити прокол в наміченій точці;
  • безпека — сережки у капсулах з закритим вістрям голки. Капсула відкривається автоматично при зіткненні з точкою проколу, забезпечуючи високу безпеку і стерильність;
  • просто і швидко — підготовка і проведення процедури проколювання вух займає мінімум часу.

[ask pos=”left” width=”240″ id=”886″ button=”Записатися”]Хочете проколоти вуха дитині?[/ask] Тепер ми з Кірою впевнені: якщо і проколювати вуха дитині, то тільки в KinderKlinik!

Уточнити подробиці і записатися на прийом можна за телефонами KinderKlinik:

0800 30 75 75, 096 390 75 75, 044 390 75 75.

Дізнайтеся першими про нову акцію.

Підпишіться на наші новини.

    decor
    Поділитися
    title_icon

    Інші Kinder-новини

    Проколювання вух у KinderKlinik

    Проколювання вух – процедура, на яку дітки приходять із задоволенням, адже з кабінету вони вийдуть із гарними сережками у вушках.

    РДУГ: що це та як визначити?

    Головною причиною РДУГ є генетична схильність. Але є певні фактори, що підвищують ймовірність розвитку розладу.