В KinderKlinik з’явився експрес-тест для визначення ентеровірусів

Гаврилюк Ірина Мирославівна

Записаться на прием Все статьи автора

Ваша дитина підхопила якийсь вірус і захворіла? У неї нежить, кашель, підскочила температура або кон’юнктивіт, біль в м’язах, висип, блювання, діарея, болі в животі? Усі ці та багато інших неприємних симптомів здатні викликати ентеровіруси. KinderKlinik пропонує унікальну послугу — експрес-тест на ентеровірус, який буквально за 30 хвилин підтвердить або виключить у дитини діагноз «ентеровірус». Швидко, точно і абсолютно безболісно!

Які переваги?

  • швидкий тест (результат буде готовий протягом 30 хвилин)
  • абсолютно не боляче (тест проводиться по калу дитини)
  • аналізи проводяться під контролем досвідченого лікаря-лаборанта.

Отримавши результати тестів, педіатри KinderKlinik зможуть з максимальною точністю і оперативністю почати правильне лікування. Така діагностика особливо актуальна зараз, з настанням теплих днів, коли діти частіше заражаються ентеровірусами (кишковими вірусами). Навесні-влітку ми всією сім’єю виїжджаємо на природу, дачу, озеро, пікніки — в цей час вище ризик того, що дитина не помиє руки, вип’є води з «чистого» джерела, з’їсть брудне яблуко, випадково проковтне воду з водоймища, басейну. Ентеровірусами можна заразитися і повітряно-крапельним шляхом (при кашлі, чханні іншої людини).

Відмінна риса ентеровірусів — вони здатні вражати практично всі органи і тканини. Тому можуть спостерігатися симптоми як при грипі, кишкові прояви, кон’юнктивіт і безліч інших форм захворювання (м’язові болі, висип, паралічі, судоми та ін.). Симптоми можуть різнитися від легкого нездужання до важких станів. У таких випадках дуже важливо вчасно вибрати правильну тактику лікування. Для цього необхідно швидко і оперативно виявити причину нездужання дитини — в цьому Вам допоможе експрес-тест для визначення ентеровірусів, який проводять в KinderKlinik. Якихось 30 хвилин — і результат тесту готовий!

Лікар-педіатр KinderKlinik Ірина Гаврилюк додала: «Ми дуже раді, що у нас з’явився експрес-тест на ентеровірус, він допоможе більш точно, правильно і обґрунтовано призначати лікування і робити прогнози щодо захворювання. Раніше ми могли лише припускати клінічно (за симптомами), що у дитини ентеровірусна інфекція, а зараз цей експрес-тест дозволяє діагностувати точно. Маючи на руках достовірні результати аналізів, ми, відповідно, можемо вибрати правильну тактику лікування».

Уточнити подробиці і записатися на прийом можна за телефонами: 0800 30 75 75, 096 390 75 75, 044 390 75 75.

Читайте також: В KinderKlinik з’явилися супершвидкі тести на віруси!

Дізнайтеся першими про нову акцію.

Підпишіться на наші новини.

    decor
    Записатися на прийом
    Поділитися
    title_icon

    Інші Kinder-новини

    Проколювання вух у KinderKlinik

    Проколювання вух – процедура, на яку дітки приходять із задоволенням, адже з кабінету вони вийдуть із гарними сережками у вушках.

    РДУГ: що це та як визначити?

    Головною причиною РДУГ є генетична схильність. Але є певні фактори, що підвищують ймовірність розвитку розладу.