Соціальна програма від KinderKlinik до народження малюка

Ви — мама новонародженого малюка? І, напевно, головне питання, яке зараз вас турбує — як допомогти дитині вирости здоровою і щасливою.

Перший огляд грамотного лікаря дає правильний старт здоровому життю дитини, адже від нього безпосередньо залежить, як надалі буде проводитися контроль за розвитком малюка і які профілактичні заходи знадобляться.

Крім того, якщо у дитини є які-небудь порушення, лікар виявить їх на самій ранній стадії і не допустить їх розвитку, а також зробить все можливе, щоб запобігти їх появі.

Головне завдання KinderKlinik — це здоров’я дітей, і тому сьогодні ми запускаємо соціальну програму, завдяки якій консультації наших педіатрів стали для вас ще більш доступними.

Якщо ви — молода мама:

– приходьте в будь-яке відділення KinderKlinik протягом 60 днів після виписки з пологового будинку (або з дати народження дитини — якщо ви народжували вдома)

– покажіть виписку з пологового будинку або її копію (підійде навіть фото на смартфоні) або свідоцтво про народження дитини (якщо ви народжували вдома)

– і отримаєте першу консультацію будь-якого педіатра (за винятком головного лікаря) — лише за 200 грн. *

Тривалість консультації — 45 хв.

 

Як проходить перший огляд педіатра?

Педіатр проведе повний огляд і обстеження дитини — виміряє температуру тіла малюка, зріст і вагу, окружність грудної клітини, голови, перевірить стан пупкової рани, джерельця, слід після БЦЖ, проведе аускультацію легень і серця, огляне шкіру, слизові, м’язовий тонус, пальпує животик дитини, зробить огляд вух, горла, носа, відповість на всі ваші запитання тощо.

Крім того, педіатр складе графік вакцинації і, якщо потрібно, зробить щеплення вашій дитині. У KinderKlinik проводять вакцинацію від гепатитів А і В, дифтерії, правця, гемофільної інфекції, поліомієліту, кашлюку, вітрянки, пневмококової інфекцій, грипу, ВПЛ та інших небезпечних інфекційних захворювань.

Якщо виникне необхідність, педіатр направить дитину до невролога, ортопеда, отоларинголога, хірурга або інших профільних фахівців; випише направлення на аналізи, які ви зможете пройти відразу ж в нашій власній лабораторії.

 

Зробіть перший крок до здорового життя вашої дитини — приходьте в KinderKlinik!

Уточнити подробиці і записатися на прийом можна за телефонами:

0800 30 75 75

096 390 75 75

044 390 75 75

 

* Термін дії даної програми — з 01.04.2019 по 31.12.2020.

Дізнайтеся першими про нову акцію.

Підпишіться на наші новини.

    decor
    Поділитися
    title_icon

    Інші Kinder-новини

    Проколювання вух у KinderKlinik

    Проколювання вух – процедура, на яку дітки приходять із задоволенням, адже з кабінету вони вийдуть із гарними сережками у вушках.

    РДУГ: що це та як визначити?

    Головною причиною РДУГ є генетична схильність. Але є певні фактори, що підвищують ймовірність розвитку розладу.